Caféet

 

På caféet serverar vi vår meny(kan även vara tillägg i menyn som inte står med här), kaffe/te/choklad, GB glass, läsk och goda kaffebröd. Är ni många som vill ha lunch var god beställ i förväg för bästa service. 

Hitta till oss

Under vinter/vår när vi bara har helgöppet kan vi fortfarande erbjuda lättare luncher såsom:
soppa, matpajer, chevrétoast, kycklingtallrik och våfflor.
Vill ni bara fika finns kaffe/te och varm choklad och goda bakverk såsom bärpajer m vaniljsås, kanel/kardemummabullar och diverse kondisbitar,

prev next

Vi söker kallskänka med ansvar!


Ansökningsdatum senast 15 februari

Café Notholmen är en verksamhet som består av flera olika delar; ett populärt café med bakverk och lunchmat, boende (B&B, 12 bäddar) och en gästhamn.
Under säsong har vi öppet alla dagar i veckan och vi har även musikkvällar där vi serverar med mat&vin. Under en säsong så jobbar ca 10-15 personer hos oss enligt schema.
Notholmen är en liten holme med broförbindelse till Tyresö Slottspark belägen i yttre skärgården ca 45 min från Stockholm city (det går buss från Gullmarsplan).
På idyllen Notholmen har du Tyresö slott och havet som granne och under vårhelger och sommaren har vi väldigt många besökare.

Till säsongen 2017

söker vi nu en person och som ska ha ansvaret för vår meny och mat på caféet och som har erfarenhet från liknande verksamhet.

Vi söker dig som är kallskänka, eller har liknande utbildning, och som har tidigare erfarenhet från café eller restaurang.

• Du ska leda och ta ansvar för vår menyn och matberedningen, beräkna åtgång och ansvara för inköp samt ansvara för upplärning av personal som ska tillreda maten.
• Du ska ansvara för kontrollfunktioner och att dessa följs enligt livsmedelslagen
• Du ska ha kunskap om specialkost av olika slag för kunder med allergier, gluten/laktosintolerans och veganer.
• Du är intresserad av att jobba i ett högt tempo och förstår vad god service är och vill ha en rolig, spännande sommar med varierande arbetsuppgifter i en underbar miljö.
• Du bör tycka om att jobba i team med övrig personal (servering, tillredning av mat, disk)
• I arbetsuppgifterna ingår också övrigt arbete på caféet såsom servering, kassa, öppning/stängning/städning.
• Du ska ha en känsla för smak och vara kreativ.
• Du skall vara minst 20 år och behärskar svenska språket i tal & skrift

Tjänsten är heltid, 40 timmar/veckan , från april-september enligt schema vilket även inkluderar helger. Vi har kollektivavtal.
Tjänsten söker du genom att skicka en kort presentation av dig själv, löneanspråk och CV till;

jobb@cafenotholmen.se

Kontaktpersoner :
Pia Hedberg fram till 5/2 Tel: 073 525 35 07,
Anette Berg från 5/2 Tel: 070 349 16 70
För mer information är du välkommen att kontakta oss. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan omgående, dock senast den 15 februari. Vi strävar efter att tillsätta tjänsten snarast möjligt för att stå rustade när säsongen kommer.

Obs - Vi kommer även behöva serveringspersonal för säsongen och tar gärna emot rekommendationer/ansökningar.

VI TAR KORT OCH KONTANT BETALNING