Notholmens Musikkvällar 2018 var magiska !

 

Tack för en fantastisk sommar ! Det är ni som gör det möjligt för oss att ha dessa fantastiska musiker i tyresö, välkommen till våra musikkvällar nästa sommar! 

Här ser ni artisterna som besökt oss i sommar, ni kan även se klipp och bilder på vår Facebooksida.
 

Mikael Rickfors inviger Notholmens musikkvällar
9 juni !

Vi presenterar stolt en av våra mest folkkära sångare och låtskrivare - vilken dunderstart på våra musikkvällar! Mikael Rickfors uppträder med gitarristen Jonathan stensson och sångerskan och cajonspelaren Louise Reader.


30 juni Ann-Kristin Hedmark


Hon har gjort tolkningar av Cornelis och översättningar i samarbete med Kristina Lugn. Kvällen till ära får vi ett potpurri av hennes och våra favoriter! Medverkar gör även Kettil Medelius på piano och Hasse Larsson på contrabas.

7 Juli Staffan Hellstrand

Staffan Hellstrand! Han som ligger bakom megahitar som "Fågel blå" och "Fiskarna i haven" som gav Idde en listetta! 

Både underfundig och klok är denna låtskrivare med en gedigen låtskatt på sin repertoar och med en rykande färsk fullängds CD i bagaget! Kom och få ditt eget signerade ex!

14 Juli Aron Blom

Stjärnskottet - ARON BLOM! Notholmens favorit i repris! Aron Blom - den vackra själen med den grymma rösten! Aron skriver redan hitmusik i modernaste tappning och har lovat att bjuda på både egna sånger och några av världens mer kända hits.

28 Juli Passion*3 Eva Hillered

Passion x 3 är en interaktiv musikföreställning som får dig att både skratta och gråta. Om konsten att vara sann mot sig själv och sina passioner. Du får testa både låtskriveri och sång.
Möt artisten Eva Hillered sång och gitarr, Maria Blom sång och ”låda”, Hasse Larsson på bas och Birgitta Henriksson på keyboard.
 Musik från Evas nya kritikerrosade skiva New Me!

11 Augusti Violet green and all between

Violet Green rör sig från 1900-talets början och fram till idag, med låtar av Memphis Minnie, Big Mama Thornton, Ethel Waters, Etta James, Bessie Smith, Janis Joplin och många fler.