Caféet

 

Välkommen till vårt café 

Gå genom slottsparken över bron mot havet så hittar du vårt charmiga Café. Här serverar vi allt från nybakade bärpajer, pannkakor, räkmackor till saftiga sallader med inspiration från havet. Välkommen att svalka dig med ett glas rosé i en av våra solstolar på däck eller varför inte avnjuta en lyxig räksmörgås under päronträdet i skuggan medan barnen matar våra kaniner med maskrosor. Hos oss är hundar välkomna stora som små.

Våra öppettider hittar ni HÄR


Mat

I vårt café erbjuder vi smakrika säsongsinspirerande rätter som tilltalar alla. Stora som små, vegetarian som vegan, gluten och laktosfria alternativ finns altid på vår meny - här är en plats för alla. Se vår meny här

Dryck

Vi serverar öl från bland annat Nynäshamns Ångbryggeri med favoriten Landsort Lager. Det går också utmärkt att få ett glas vin till maten eller bara lite mousserat vin att njuta av i solen. Alkoholfritt öl/vin finns naturligtvis också.

Nyttigt och gott

Är du sugen på något sött så finns det mycket att välja på hos oss. Hembakta smulpajer, nyttiga RAW Bites, bullar och söta hembakta kokostoppar och mycket mer  - Mjölkfritt, glutenfritt och veganska alternativ finns alltid. Glass i stora lass kommer självklart smaka i solsken i sommar , svensk gräddglass från strut till pinne. 

Under våra musikkvällar har vi separat meny, se under fliken "Musikkvällar".

Hitta till oss


Företag eller större grupp?

Är ni många som kommer får ni gärna förboka mat för bästa service, vi kan sätta ihop passande paket för frukost, lunch, fika och har även lokal för möten. Att träffas hos oss skapar alltid en fin stämning om så inne som ute i vår vackra miljö.


 

VI TAR KORT, KONTANT och SWISH BETALNING