Notholmens Musikkvällar 2022 


23 jul 2022 19:00 - 21:00
Senast vi såg Eric Bibb så var han gästartist på tv-programmet ”På Spåret”!

Eric Bibb är ett av den internationella jazz- och bluesvärldens största namn. Med två nomineringar till Grammis och på ständig turné jorden runt.

Till Notholmen kommer han med sitt band för att förgylla sommarkvällen med sin fantastiska musik.


30 jul 2022 19:00 - 21:00

Med en stor dos glädje, energi och musikalitet erbjuder Rockabilly Fabulous en kväll som gör det omöjligt för åskådarna att inte dra på smilbanden eller att sitta still.
FABulous står för Tyresöartisterna Frida Brunzell, Ann Björling och Beatrice Robertsson som med sina samlade erfarenheter från sammanhang som t.ex. Melodifestivalen, Let’s dance och Wallmans salonger, bjuder på en härlig kväll. Välkommen till deras Rockabillyvärld!


13 aug 2022 19:00 - 21:00

Mats Ronander, även i folkmun kallad ”Malla”, behöver ingen djupare presentation. En folkkär sångare, gitarrist och kompositör med en gedigen meritlista och en lång musikalisk karriär. Bluesen sitter i generna på Mats och hans karismatiska sång. Tillsammans med gitarristen Staffan Ernestam, som samarbetat med artister som Sven Ingvars och Lill Babs, bjuder de på en helkväll med historier och musik från deras välfyllda artisliv.