Notholmens Musikkvällar 2021 

Varmt välkomna till årets musikkvällar . Vi har laddat upp med fem fantastiska artister som kommer till oss i år. Mat serveras från kl 18.00 som vanligt och musiken drar igång kl 19.00 och spelas i ca 2 timmar med paus. I väntan på nya restriktioner släpper vi till en början 50 stycken biljetter per artist.   Välkommen att njuta av ljumna musikkvällar hos oss i år igen.


12 juni ARON BLOM -Rösten som fängslar!

Välkommen till sommarens första musikkväll på vackra Notholmen. Skivaktuella Aron Blom ger sig ut på turné efter ett studiospäckat år. Ett kärt återseende på vår musikscen i Tyresö.
Arons musik speglar gamla och nya funderingar, egen musik är i focus men han kommer även att framföra några välkända låtar från andra artister. Aron har gjort sig ett namn både som artist och låtskrivare och skriver även musik åt andra nationella och internationella artister. 

Kvällens meny:
Alvedsrökt lammstek med sallad på citronglaserad färsk potatis och grönsaker. Vegetariskt alt. marinerade quornbiffar
anger önskemål om vegetarisk gör du i meddelanderutan vid bokning


10 juli GLIMRA - Två Ainbuskar och en Fehling!

Annelie Roswall, Bittis Jakobsson och Annika Fehling. Gotländsk visa möter americana. Koffert, mandolin, dragspel, gitarr och trestämmig skönsång. Singer-songwritermusik på svenska, svängigt, rufft och vackert! Och med silverstämmor som skimrande stråk i kalksten.
Slå dig ner i gröngräset och njut av den här populära gotländska trion som är vana estradörer efter sina år i Ainbusk Singers och turnerande musiker.

Kvällens meny:
Ugnsbakad lax med smör och vitlök. Serveras med färsk potatis, sparris och fetaostkräm. Vegetariskt alt. Notholmens Veg biffar
anger önskemål om vegetarisk gör du i meddelanderutan vid bokning


24 juli Erik LINDER -Tyresös egen lysande stjärna!

Erik Linder med musiker bjuder på en härlig sommarkonsert med en blandning av hits från förr och nu. Välkommen till en mysig kväll med musik du känner igen, lättsamma mellansnack och högklassig musikalitet.
Njut av vår sommarscen på Notholmen omgärdad av glittrande vatten och kom ihåg att boka i tid då platserna är begränsade.
Kvällens meny:
Rödvinskokt högrev i sås med rosemarinspotatis och härlig grönsallad. Vegetariskt alt. finns på förfrågan
anger önskemål om vegetarisk gör du i meddelanderutan vid bokning


14 augusti - MBB tolkar Dolly Parton!

MBB - Maria Blom Band tar sig an några sånger från Dolly Partons digra visskatt och tolkar dem på sitt eget sätt.
Svensk visa möter cowboyboots. Piano, låda, dragspel, mandolin, gitarr och ljuvlig stämsång. Bandet är taggade på att spela och möta publik igen efter det här kulturårets törnrosasömn! Och det är vi också!
Välkommen på en genommusikalisk afton med några av landets bästa musiker.
Kvällens meny:
Plommonspäckad fläskkarré med smached potatismed bailikaolja och parmesan. Serveras med äppelmos, gröna ärtor och sallad. Vegetariskt alt. finns på förfrågan
anger önskemål om vegetarisk gör du i meddelanderutan vid bokning


28 augusti MIKAEL RICKFORS - rösten med vingar!

Mikael Rickfors är ett legendariskt namn inom svensk pop/rock. Inte bara för hans roll som sångare i the Hollies på sjuttiotalet eller hans klassiska 80 tals hymn ”Vingar för Pengarna” utan som en av landets bästa rocksångare någonsin.
Han har skrivit och komponerat många hits genom åren och många världsartister har spelat in hans musik.
Till Notholmen kommer han med sin trio som även består av sångerskan Louise Raeder och gitarrsten Jonatan Stenson.
Kvällens meny:
Gratinerad canneloni med spenat och ricotta serveras med ugnbakade körsbärstomater med parmesanchips, sallad med färsk ruccola, basilika och pintjenötter.. Vegetariskt alt. finns på förfrågan
anger önskemål om vegetarisk gör du i meddelanderutan vid bokning