Om oss

 


VÄLKOMMEN TILL EN PLATS MELLAN SLOTT OCH HAV. HÄR GNISTRAR VÅGORNA I BARNENS ÖGON OCH MORMOR TAR SIG ETT GLAS ROSÉ UNDER PÄRONTRÄDET. KANINERNA HAR FLYTTAT UT I DET GRÖNA OCH MUSIK VAGGAR VINDEN LÄTT TILL RO UTANFÖR BRYGGAN DÄR EN SEGELBÅT SAKTA GUNGAR IN MOT LAND. HÄR SKAPAS MINNEN FÖR LIVET OCH EN KYSS FÖRLÄNGER HAVETS VÅGOR INTILL SVANARNAS LUGNA BO. GLASSARNA SMÄLTER I SOLSKENET NÄR BARNEN RÄKNAR FJÄRILAR VID BRYGGAN DÄR VINDEN TAGIT FATT I VASSEN. HÄR SKA MAN VA´ VISKAR MORFAR MEDAN HAN BESTÄLLER SIN RÄKMACKA PRECIS SOM FÖRUT. VÄLKOMMEN TILL NOTHOLMEN - EN PLATS ATT LÄNGTA TILL


Vår verksamhet

På denna underbara holme ser ni havet var ni än befinner er, på caféet eller från sovrummen i Fiskarbostaden. Fiskarbostaden är vårt boende som ni kan hyra för övernattning. Det finns 12 bäddar fördelat över 4 rum, 2, 3 och 4 bäddsrum och en del med kakelugn. Det finns ett härligt lantligt kök för självhushåll och ett gemensamt allrum. I köket kan man även ha möten för upp till 15 personer. Cafébyggnaden ligger bara några meter bort och där finns toaletter och duschar.

Det finns flera byggnader på ön som kan användas för olika event. Perfekt för dig som kommer med kajak, cykel, båt men också för dig som kommer med bil eller buss.

Följ allt som händer på Café Notholmen via sidan aktiviteter Vill du se våra öppettider? Dessa hittar du på sidan Öppettider/kontakt


Systrarna som äger Notholmen

Vi, Anette Berg och Pia Hedberg, är glada få hälsa er gamla och nya gäster hjärtligt välkomna till Notholmens idyll. Lämna vardagsstressen bakom dig och kliv över bron och kom ut till en fantastisk omgivning med lugn och ro.  

Vi ska fortsätta förvalta verksamheten med café och boende och gästhamnen men vi är öppna för nya idéer som ni gäster kanske har. Det vi redan har på gång är smådjur för barnen, tre kaniner finns redan på plats. Skicka oss gärna ett email via kontaktsidan eller berätta när ni ändå gör ett besök.