Om oss

 

Notholmen är platsen vi längtar till..

" Vi är två systrar som driver och äger verksamheten Café Notholmen som är ett café, boende och en gästhamn.
Vi vill driva Café Notholmen mot att bli en perfekt plats för människan att landa i, andas i och hämta energi ifrån. Från menyn serverar vi nyttigt och gott och i aktivitetskalendern har vi lagt in Yoga, Nia dans och musikkvällar. Vi vill att våra gäster ska må bra och leva länge och vi tror att idyllen på Notholmen och vår verksamhet kan bidra till det"


Välkommen till en plats mellan slott och hav. här gnistrar vågorna i barnens ögon och mormor tar sig ett glas rosé under päronträdet. Kaninerna har flyttat ut i det gröna och musik vaggar vinden lätt till ro utanför bryggan där en segelbåt sakta gungar in mor land. här skapas minnen för livet och en kyss förlänger havets vågor intill svanarnas lugna bo. Glassarna smälter i solsken när barnen räknar fjärilar vid bryggan där vinden tagit fatt i vassen. Här ska man va´viskar morfar medan han beställer sin räkmacka precis som förut. 

Välkommen till Notholmen- en plats att längta till

Vår verksamhet

På denna underbara holme ser ni havet var ni än befinner er, på caféet eller från sovrummen i Fiskarbostaden. Fiskarbostaden är vårt boende som ni kan hyra för övernattning. Det finns 12 bäddar fördelat över 4 rum, 2, 3 och 4 bäddsrum och en del med kakelugn. Det finns ett härligt lantligt kök för självhushåll och ett gemensamt allrum. I köket kan man även ha möten för upp till 15 personer. Cafébyggnaden ligger bara några meter bort och där finns toaletter och duschar.

Det finns flera byggnader på ön som kan användas för olika event. Perfekt för dig som kommer med kajak, cykel, båt men också för dig som kommer med bil eller buss.  Följ allt som händer på Café Notholmen via sidan aktiviteter Vill du se våra öppettider? Dessa hittar du på sidan Öppettider/kontakt